Pronadji Eni servis

i - Sint    
i-Sint ulja, namenjena za podmazivanje savremenih vozila, su visoko pouzdana u svim uslovima rada i za sve tipove automobila, kako za mala putnička vozila tako i za sportske modele bez obzira da li su benzinski ili dizel motori. Široka paleta ulja iz ove linije uključuje najsavremenije proizvode posebno pogodne za automobile opremljene sa dizel partikular filterom, kao i tradicionalne proizvode kao što su: i-Sint 10W-40 i i-Sint 15W-40, takođe pogodne za konvencionalna vozila.

Pogledaj više.

 
i - Sint tech    
Linija dizajnirana za korisnike koji traže odličan kvalitet proizvoda, sposobna da zadovolji specifične potrebe nekih od najvećih proizvođača automobila. Dobijena od visoko kvalitetnih baznih ulja i visoko inovativnih komponenti, i-Sint tech ulja predstavljaju vrhunac u formulaciji automobilskih ulja.

 

Pogledaj više.

 
i-Sint professional    
Linija ulja i-Sint professional je posebno namenjena profesionalnim korisnicima, servisima i prodavnicama rezervnih delova. Proizvodi zadovoljavaju sve neophodne specifikacije vodećih Evropskih i Američkih proizvođača automobila. Pristup proizvodima iz ove linije imaju profesionalni kupci koji se mogu osloniti na eni servis podrška kupcima.

Pogledaj više.

 
elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.