i-Ride   i-Sea

Iz eni istraživanja dolazi linija visoko performansnih ulja za motocikle i  skutere koja daju poboljšanu snagu, performanse i pouzdanost za sve tipove motora. Posvećenost i stručnost naših istraživača omogućili su da se dostignu najviši standardi tehnološkog savršenstva i formulišu inovativni proizvodi sposobni da zadovolje potrebe svih naših klijenata.

Pogledaj vise.
 

Iz eni istraživačkog odeljenja dolazi linija visoko prformansnih ulja eni i-Sea, dizajnirana da sve tipove čamaca, jahti i vodenih skutera, opremljenih sa 2-taktnim i 4-taktnim brodskim i vanbrodskim motorima.

Pogledaj vise.
 
Ostali proizvodi   Eni Racing

Eni je kompletirao asortiman specijalnih proizvoda sa najboljom tehnologijom kako bi garantovao maksimalnu pouzdanost, idealanu čak i za najzahtevnije motocikliste. Svi proizvodi su podvrgnuti najtežim testovima kako bi se osiguralo da su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i performansi.

Pogledaj vise.

 

Eni Racing predstavlja liniju maziva dizajniranih da garantuju pouzdanost i zaštitu motora čak i u ekstremnim uslovima takmičenja u moto sportovima.


Pogledaj vise.

 
elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.