i - Sigma    
Iz Eni istraživačke laboratorije dolazi kompletna linija maziva za teretna vozila, nudeći visoku efikasnost, pouzdanost i optimalnu zaštitu motora vašeg kamiona. Linija i-Sigma obuhvata proizvode koji su pouzdani, korišćeni i testirani na osnovu formulacije vodećih tehnologija, pogodnih za savremene motore, koji ispunjavaju zahteve  za smanjenom emisijom izduvnih gasova. Posebno formulisani proizvodi koji pružaju bolju ekonomičnost pri potrošnji goriva i zaštitnu životne sredine.

Pogledaj više.

 
Ostali proizvodi    
Ulja i maziva iz Eni palete su proizvodi specijalno formulisani da  zadovolje različite potrebe za podmazivanjem svih vrsta vozila bez obzira na proizvođača.  Istraživanje i razvoj od strane Eni-a omogućava stalno poboljšavanje performansi maziva, a u cilju zadovoljenja strogih specifikacija proizvođača, formulisanim potrebama za nižom emisijom izduvnih gasova i neprestanim istraživanjem za povećanjem ekonomičnosti.

Pogledaj više.

 
Sintetika    
U odnosu na konvencionalna mineralna ulja, sintetička ulja sadrže visoko rafinisana bazna ulja, nudeći superiornu zaštitu i performanse. Sintetičko motorno ulje obezbeđuje višestruke benefite koje omogućavaju da motor radi godinama na optimalnim performansama.
Osnovne prednosti sintetičkih ulja su:
· viša oksidacine stabilnosti
· viša termičke stabilnosti
· viši indeks viskoznosti
· niža isparljivosti
· niža tačke tečenja
· duži vek u eksploataciji, odnosno manji troškovi održavanja

Pogledaj više.

 
elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.