Pronadji Eni servis

Monogradna ulja   Agri program

Eni i-Sigma mono je serija motornih ulja namenjena za dizel motore koji rade i pod najzahtevnijim uslovima. Formulisano od visoko kvalitetne bazne osnove sa visokim indeksom viskonznosti i niskom tačkom stinjavanja.

Pogledaj vise.
 

Univerzalna ulja namenjena za upotrebu kod poljoprivredne i građevinske mehanizacije.
STOU ulja namenjena za podmazivanje motora, transmisije, diferencijala, hidraulike i mokrih kočnice. UTTO ulja namenjena za podmazivanje transmisije, diferencijala, hidraulike i mokrih kočnice. Pogledaj vise.

 
Transmisija   Specijalni automotiv proizvodi

U svakom vozilu transmisija ima ključnu ulogu da obezbedi konstantnu i upotrebljivu energiju koju proizvodi motor. U ovom segmentu stvoren je niz visoko kvalitetnih proizvoda. Tendencija smanjenja veličine i težine menjača i pokušaj da se smanji trenje i minimizira rasipanje snage, dovelo je do rađanja generacije visoko kvalitetnih ulja za prenos sa još dužim intervalima.
Pogledaj vise.

 

Pored motornih i ulja za transmisiju, Eni nudi široku paletu proizvoda namenjenih za dodatnu opremu koja je neophodna za pravilan rad svakog vozila. Antifriz, kočiona tečnost, masti i mnoge druge specijalne tečnosti spadaju u ovu grupu proizvoda.Pogledaj vise.

 
Masti   Ulje za hidrauliku

Masti su polutečna ili polučvrsta maziva koja se koriste za podmazivanje mehaničkih delova sistema gde ulja, kao tečna maziva, ne zadovoljavaju potrebe iz tehničkih ili ekonomskih razloga. Eni je jedan od vodećih proizvođača masti sa širokom paletom proizvoda koji mogu da zadovolje potrebe kako industrijskog tako i automotiv sektora.

Pogledaj vise.

 

Od mnogih tipova ulja na tržištu, ulja za hidrauliku su jedna od najzastupljenijih koja imaju širok spektar upotrebe. U ovoj oblasti Eni je zastupljen sa širokom paletom proizvoda različitih karakteristika. Zajedničke karakteristike svih proizvoda su upotreba visoko kvalitetnih sirovina i proizvodnih metoda sa posebnim fokusom ka ekološkim aspektima.
Pogledaj vise.

 

elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.