NOVO U PONUDI: akumulatori najvećeg ukrajinskog proizvođača Megatex

Kvalitetan proizvod po povoljnoj ceni!

Megatex je kompanija iz Ukrajine, osnovana 1993. kao proizvođač olova i olovnih legura. U proteklih više od 25 godina,  postao je najveći u Ukrajini i jedan od najvećih proizvođača olova ne samo u regiji država bivšeg Sovjetskog saveza nego i Evrope.

Kompanija Megatex je projekat proizvodnje olovnih akumulatora pokrenula 2004.godine. Akumulatori ovog brenda se izrađuju sa savremenim ekspandiranim rešetkama, a prema tehnologiji čuvene nemačke kompanije Moll, koja, između ostalih, snabdeva kompletnu Volkswagen Grupaciju.

Megatex danas ima dva proizvodna pogona i kompletnu tehnologiju za proizvodnju akumulatora unutar kompanije – od proizvodnje samog olova i kiseline, preko komponenti akumulatora, pa sve do kućišta za akumulatore koje po visokim standardima proizvodi u sopstvenom pogonu. Godinama unazad, Megatex akumulatore koriste vozači u Italiji, Poljskoj, Grčkoj, Bugarskoj, Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, Litvaniji, Azerbejdžanu i drugim zemljama.

Našu ponudi čine akumulatori robnih marki AutoJet i A-Mega.

AutoJet akumulatori za putnička vozila su kapaciteta 45 Ah, 60 Ah, 75 Ah i 95 Ah u kućištima standardnih dimenzija za sve evropske proizvođače automobila.

Za komercijalna vozila namenjeni su AutoJet akumulatori od 140 Ah i 190 Ah, u kućištima i sa polaritetom kakav koristi većina proizvođača komercijalnih vozila.

Za kamione i poljoprivredne i radne mašine namenjen je A-Mega Truck akumulator kapaciteta 225 Ah u standardnom kućištu dimenzija 518x275mm. Opseg radnih temperatura za akumulatore je od -40 do +50°C.

Svi modeli akumulatora imaju elektrotolit velike čistoće, veliku udarnu snagu kao i otpornost na koroziju i samopražnjenje. Pravi su izbor za vozila sa malim brojem električnih potrošača.


 

 
 
elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.