MIDAC: TRENDSETER

Kompanija MIDAC pojavila se na tržištu 1989-te godine i držala korak sa inovacijama u svojoj oblasti. Ova savremena kompanija projektovana je i izgrađena za smeštaj cele proizvodne linije, magacina, kancelarija i laboratorija za testiranje i razvoj.

Razvoj novih tehnologija i stalno usavršavanje pozicionirao je kompaniju MIDAC na mesto svetskog lidera. Godine 1992. MIDAC počinje proizvodnju snažnih olovnih automobilskih baterija (akumulatora). Ovo je praćeno dizajnom i proizvodnjom stacionarnih (stand-by) baterija (akumulatora), zasnovano na istraživanjima i razvoju kombinovanjem tradicionalnih tipova olovnih i hermetički zatvorenih baterija (akumulatora).

Midac zasniva svoju filozofiju na:

  • Stalnim tehnološkim inovacijama zasnovanim na znanju i iskustvima iz prošlosti, kao i istraživanjima koja su uzimaju u obzir optimalno korišćenje energije,
  • Vrhunski kvalitet proizvodnje fabrika postiže se obavljanjem beskompromisne kontrole kvaliteta i korišćenjem izabranih materijala i komponenti,
  • Organizaciona efikasnost nastala međusobnom saradnjom, veštinom i fleksibilnošću proizvodnje,
  • Ekološka svest, uključujući recikliranje materijala u cilju pomoći i očuvanja životne sredine, i
  • MIDAC vrši laboratorijske testove na sirovinama (fizičke i hemijske) i gotovim proizvodima (mehaničke, funkcionalne i druge) u cilju da ponudi maksimalnu pouzdanost proizvodnje.
Shodno svom istraživanju u oblasti akumulacije i eksplataciji energije, MIDAC je započeo i sada proizvodi inovativne baterije (akumulatora) za nove tržišne oblasti, telekomunikacije, alternativne energije, hitne sisteme, nautičke i druge specijalne namene. Zato je MIDAC u stanju da se takmiči sa vodećim proizvođačima u svakoj oblasti primene baterija (akumulatora). Snaga kompanije poput MIDAC-a, dakle, leži u njenoj efikasnosti i dinamici, podržanoj od strane naprednog informacionog sistema koji omogućava da se drže u korak sa globalnim tržišnim promenama.

MIDAC PROIZVODI U FABRICI SOAVE

Midac power pasionOlovno kiselinske baterije (akumulatori):

  • starter,
  • pogonske, i
  • stacionarne.

Vizija: strast, posvećenost, inovacija i put do savršenstva.

Ciljevi: postati evropski lider u proizvodnji akumulatora, poštujući životnu sredinu, promovišući italijanski brend i stvarajući pravu vrednost za sve zainteresovane strane.


 

 
 
elans.rs
Ime Kompanije Adresa Grad Kontakt
ELAN`S DOO Veselina Masleše 1/19
21400 Bačka Palanka
Bačka Palanka telefon: +381 21 21 000 33
office@elans.rs
Elan's Doo © 2020 Sva prava zadržana.